expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

KLIK PILIH BAHASA

Thursday, June 5, 2014

AKTOR BOLLYWOOD CUKUR BULU DADAAktor Bollywood memang dikenali kerana ketampanan mereka. Untuk menjadi hero paling diminati di Bollywood, seseorang aktor harus hadir dengan pakej lengkap; berwajah tampan dan berbadan tegap dan sasa. Apabila melakonkan adegan-adegan penuh aksi, badan maskulin mereka menjadi tarikan utama bagi menjayakan watak dan aktor Bollywood memang terkenal mempunyai bulu dada yang lebat.

Trend berbulu dada lebat amat popular malahan dianggap seksi pada era 80an dan 90an, namun kini bulu dada yang lebat tidak lagi digemari. Bahkan ia mungkin kelihatan menjijikkan kepada para penonton kini. Oleh itu ramai hero popular Bollywood yang telah mengubah diri mereka untuk disesuaikan dengan trend semasa. Para aktor ini mencukur bulu dada untuk menjadikan diri mereka lebih metro-seksual bagi penonton.

Mari kita lihat beberapa aktor yang telah melakukan perubahan ini mengikut permintaan kehendak dan citarasa peminat dunia hiburan masa kini. Perhatikan perbezaan sebelum dan selepas bulu dada mereka 'ditebas'

                                
 Hritik Roshan
                                   
Akshay Kumar

                                    
Salman Khan
                                
Akshaye Khanna
                                     
Anil Kapoor
                                     
Sunjay Dutt